Рецептата на български по-надолу:
I liked this salad so much, I prepared it as an alternative for the vegan menu for the Christmas Eve.
Common, who can survive years after years only on stuffed peppers, beans, dried fruit and stuffed vine or cabbage leaves. We need diversity from time to time to be able to keep with tradition later.
I came across this salad in the My Persian Kitchen blog not so long ago.
recipe:
Serves 4:
4 cooked beetroots, cubed
the seeds of 1 pomegranate
fresh coriander - as much as you can get - chopped
for the dressing:
2 tbsp pomegranate molasses
2-3 tbsp olive oil
2-3 tbsp fruity balsamic vinegar
I wouldn't put salt in this salad, because it is quite sweet.
Method:
Combine all the ingredients in a bow, mix lightly and pour over the dressing.
Chill a bit and serve.
Салата с нар, кориандър и червено цвекло
Една интересна (по мое мнение) рецепта за постната трапеза на Бъдни вечер, а също и по всякакъв друг повод.
Продукти:
4 сварени глави червено цвекло, нарязано на кубчета
семената на 1 зрял нар
1 връзка кориандър - ситно нарязана
Дресинг:
2 с.л. сос от нар
2-3 с.л зехтин
2-3 с.л. балсамичен оцет с плодов аромат
Не бих сложила сол ма тази салата, понеже тя като цяло е сравнително сладка.
Метод:
Смесете всички продукти в голяма купа и разбъркайте леко. Залейте с дресинга. Охладете леко и сервирайте.
No comments:
Post a Comment