So just adding a little bit of glamour to these baguette slice fritters with some powdered cardamom and cinnamon in the batter. And serve with tea and the remains of the tea-infused ganache which I used for the Earl Grey chocolates the other day.
Are childhood foods really more unhealthy than the current snacks and breakfast options? What do you think?
![Childhood Breakfast Reinvented fried fritters baguette rolls cinnamon cardamom пържени филии франзела photo](http://farm6.static.flickr.com/5139/5725292325_01664b7836.jpg)
Когато трябва да се направи някаква закуска набързо първо се сещам за добре познати рецепти от детството ми, от колкото да измисля някаква съвременна по-здравословна опция.
Към панировката за обикновените пържени филии (използвам франзели нарязани на колелца 1.5 см дебелина), прибавям една щипка смлян кардамон и една щипка канела. Пържа в олио до златисто.
За разкош сервирам с ганаш инфюзнат с чай Ърл Грей.
Наистина ли храните, с които сме свикнали от детството си, са по-нездравословни от сегашните варианти за закуска, какво мислите?
5 comments:
I think the message I left before wasn't saved :((
Love your recipes and photos, so beautiful, make me feel like to reach and eat now! :))
I love this recipe, going to try this Sunday. :)
Thank you!
I now see I didn't post the exact recipe but it's 2 eggs with cardamom and cinnamon. Turn the baguette slices in the eggs and fry. But the baguette needs to be 2-3 days old. I am not sure how a fresh baguette will do...
Good luck!
What a beautiful breakfast treat!
A much nicer version of the french toast...I must give this a try...Love your blog...beautiful pictures and love your recipes too...
Thank you very much guys!
We called them (and still do) fried bread slices :)
Post a Comment